4 mei 2020

Online varkenslandjournaal: inspiratie in uitdagende tijden

Ondernemer in de varkenshouderij? U krijgt de kans elkaar digitaal te ontmoeten.
Vanwege het coronavirus wordt de op 13 mei
geplande finale van de vijfde editie van Het Beste Idee Van Varkensland uitgesteld. In plaats daarvan wordt op 13 mei een online evenement georganiseerd: het Varkenslandjournaal.

In tijden van crisis is het nog belangrijker om informatie, motivatie en inspiratie met elkaar te delen. Wat zijn de verwachtte effecten van het coronavirus op de varkenshouderij? Wat zijn de mogelijkheden én waar liggen kansen? Hoe staat het met de ideeën die in voorgaande edities de finale haalden: de mobiele slachterij, de Pig Up Power en de Filter Floor? Het zijn vragen die tijdens het Varkenslandjournaal beantwoord worden door Linda Janssen van de POV, Mart Bloemendal van Rabobank, Valentijn Thuring van Coöperatie Varkensartsen en Rhodee Kroese, student varkenshouderij Aeres Dronten. Naast inhoud staat dit evenement ook in het teken van digitaal ontmoeten.

Vanuit kantoor, woonkamer of achtertuin bent u van harte uitgenodigd samen met varkenshouders, erfbetreders, dierenartsen en andere geïnteresseerden op 13 mei dit unieke varkenslandjournaal online bij te wonen. Schrijf u snel in. Het varkenslandjournaal bijwonen is volledig gratis en staat gepland van 20.00 tot 21.00 uur. Inspiratie gegarandeerd! Aanmelden kan via de pagina ‘AANMELDEN‘ op deze website.


@