AANMELDEN

Varkenshouder, student, dierenarts of anderszins betrokken bij de varkenshouderij? Kijk op woensdagavond 13 mei 2020 mee naar het Varkensland journaal.

Wat zijn de verwachte effecten van het coronavirus op de varkenshouderij? Wat kunnen we leren van de huidige situatie en welke initiatieven ontstaan er op dit moment? Tijdens deze online sessie staan we stil bij deze vragen, gaan we in gesprek met eerdere Varkensland finalisten én blikken vooruit naar de finale van HBIVV  in december 2020.

In het Varkensland journaal onder andere:

 • Linda Janssen – Voorzitter Producenten Organisatie Varkenshouderij – POV
 • Mart Bloemendal – Sectorexpert varkenshouderij – Rabobank
 • Valentijn Thuring – Initiatiefnemer HBIVV – Coöperatie Varkensartsen
 • Rhodee Kroese – Student varkenshouderij – Aeres Hogeschool Dronten

Wanneer?
Woensdagavond 13 mei 2020 van 20:00 – 21:00 uur via de beveiligde omgeving van Zoom. Zelf ben je tijdens de uitzending niet in beeld, wel kun je tijdens het journaal vragen stellen via de ‘Q&A’ knop.

Ik ben er bij
Meld je aan via dit formulier. Via de mail wordt je (vrijblijvend) op de hoogte gehouden van het programma en ontvang je de Zoom link om deel te nemen aan de online sessie.

Dit digitale evenement wordt live opgenomen en uitgezonden vanuit de Studio van Nieuwe Oogst TV. We hopen dat je live aanwezig kunt zijn, er is tijdens het Varkensland journaal volop mogelijkheid om je vragen te stellen!

  Lees HIER de privacyverklaring

  Wil je een idee aanmelden voor HBIVV 2020?
  Dat kan nog steeds! Klik HIER voor het aanmeldformulier.


  @