4 oktober 2023

Masterclass 4 oktober

Alle finalisten kwamen woensdag 4 oktober live bijeen in Den Bosch voor de Masterclass. Zij durfden het aan en gingen in gesprek met coaches uit het bedrijfsleven om het idee verder uit te diepen. Samenwerkingspartner Topigs Norsvin zorgde voor een mooie locatie met lunch in Den Bosch.

 

Waar zit ‘m nou de kracht? Leren van en met elkaar. Vragen stellen en doorpraten over het idee, vanuit verschillende invalshoeken kijken naar het idee, samen met coaches met veel expertise in de varkenshouderij. Hoe onderscheidend is het idee? Wat levert het op voor het varken? Welke punten kunnen nog verbeterd, aangepast of aangevuld worden? Met als doel de innovatie verder te brengen en door te ontwikkelen.

 

Een dag met een positieve sfeer en de eerste dag dat alle finalisten kennis konden maken met elkaar. “Een dag met tips en tops!”

 

De finalisten hebben nieuwe inspiratie, kennis en informatie op gedaan om te gebruiken in de pitchtraining die op 25 oktober weer op de planning staat.

 

Heb jij je al aangemeld voor de finale van 16 november? Meld je aan via hetbesteideevanvarkensland.nl/finale-2023/

 

* Veel dank aan onze Varkensland coaches: Rowan Weenink (Rabobank), Mariska Kerste (LNV), Roy Strikkeling (Topigs Norsvin), Erwin Voortman (Agrio, PigBusiness), Valentijn Thuring (Varkensartsen), Wouter Swolfs (Royal GD) Anette van der Aa (VKON) en Marije Thybaut (VKON).


@