De afgelopen jaren heeft HBIVV haar doelstellingen verbreed, om zo ook de jonge(re) generatie te betrekken en te mobiliseren om actief na te denken over de toekomst van de varkenshouderij. De studentenchallenge is een feit, de jongeren van SFYN Nederland gingen met een Varkensland case aan de slag en er vond -voor de allerkleinsten- een kleurplaten-actie plaats. Alles over Varkensland Jong lees je op deze pagina!

varkensland kids

Varkensland kids

Het jaar 2020 was vanwege covid-19 een bijzonder jaar, waarbij we bij HBIVV de planning ook flink hebben omgegooid. Om de zomerperiode een leuke invulling te geven én omdat veel mensen niet op vakantie gingen, hebben we een kleurplaten-actie gehouden waarmee leuke prijzen te winnen waren.

Studentenchallenge

De jeugd heeft de toekomst! Vanuit dit motto stellen de organisatoren van HBIVV een ticket voor de finale van HBIVV beschikbaar voor het beste studententeam van 2022.

De wildcard biedt studenten een plek op het podium tijdens de finale en extra ondersteuning in kennis en geld bij het uitwerken van hun plan.

SFYN academie

In 2020 werkte HBIVV samen met SFYN Nederland aan een imago vraagstuk in de varkenshouderij. Met de huidige maatschappelijke en ecologische uitdagingen op het vizier, ligt er bij de varkenssector een grote druk om te veranderen.


@