Op woensdagmiddag 27 november vindt op Aeres Hogeschool Dronten de Varkensland studenten challenge plaats. Varkenshouderij studenten gaan in teamverband aan de slag met het bedenken van nieuwe en goede ideeën voor de varkenshouderij. Aan het einde van de dag wordt bekend welk studententeam de Wildcard voor de Finale van Het Beste Idee van Varkensland 2020 bemachtigd!

In deze challenge worden studenten uitgenodigd om in teamverband goede ideeën voor de varkenshouderij te genereren. Alle MBO en HBO studenten zijn van harte welkom op woensdagmiddag 27 november in Dronten, voor deze interactieve Varkensland middag. Onder begeleiding van experts uit de sector werken studenten aan nieuwe initiatieven en goede concepten voor de varkenshouderij. Aan het einde van de dag vindt de Wildcard uitreiking plaats. Deze Wildcard biedt het winnende studententeam een plek in de Finale van Het Beste Idee van Varkensland én 500 euro!

Datum: Woensdag 27 november

Tijd: 13:30 – 16:30 uur

Locatie: Aeres Hogeschool – De Drieslag 4 – Dronten

De studenten challenge geldt voor alle MBO en HBO varkenshouderij studenten en wordt begeleid door Marrit van Engen en Jan Overeem (Aeres), Petra van den Hengel (Kennispoort Regio Zwolle), Klaas Visscher (Coöperatie Varkensartsen) en Kim Sand en Ellen de Lange (VKON). HBIVV ontvangt jou en je medestudenten graag op woensdagmiddag 27 november in Dronten! Aanmelden kan via info@hetbesteideevanvarkensland.nl.