SAVE THE DATE!

Het beste idee van varkensland zal dit jaar plaatsvinden op woensdag 16 mei 2018 in het theater van Holten. Aan het begin van de avond zullen inspirerende sprekers u meenemen in het verhaal over hun eigen ervaringen in de sector. Na de pauze zal het podium beklommen worden door de vijf beste ingezonden ideeën voor de varkenssector. Een deskundige jury en het publiek zullen het idee beoordelen op creativiteit, belang en praktische toepasbaarheid.
Nieuw
Dit jaar is het ook mogelijk om een vraagstuk aan te leveren. Loopt u tegen een probleem aan in de varkenssector, maar u heeft zelf de oplossing niet? Dan is dit de mogelijkheid om uw probleem in een vraagstelling met ons te delen. Afhankelijk van de aard van de vraag zullen wij in overleg met u bepalen of de vraag geschikt is als brainstorm materiaal met verschillende partijen.
Lever vraagstuk aan ►

Pitch
Bij het beste idee van varkensland zijn we opzoek naar fantastische uitvindingen van Nederlandse bodem! Heeft u het beste idee van varkensland? Schrijf uw idee nu in via de onderstaande link. Voor deelname is ons geen idee te gek. Inschrijven is mogelijk tot 9 april 2018.
Lever pitch aan ►

Over ons
De avond wordt georganiseerd door VKON en Coöperatie Varkensartsen. De Provincie Overijssel ondersteunt dit initiatief. De organisatoren zijn van mening dat de varkenssector iets is om trots op te zijn en dat ‘Het beste idee van varkensland!’ een goed moment is om kennis, trots en mogelijkheden met elkaar te delen. Meldt u daarom nu als gast aan!
Aanmelden als gast ►

Graag tot ziens op woensdag 16 mei,
Namens het team van het beste idee van varkensland.