Denkt u het beste idee van varkensland 2017 te hebben?

Dan kunt u nu uw pitch aanmelden. 

pitch aanmelden

Hoe gaat het in zijn werk? Vul het aanmeldformulier zo volledig mogelijk in. Zorg voor een duidelijke en bondige omschrijving van uw idee. Als u alles hebt ingevuld klik dan op indienen. 

Aanmelden van pitches is mogelijk tot en met vrijdag 6 januari. U ontvangt uiterlijk vrijdag 13 januari bericht of u de mogelijkheid krijgt om uw idee te presenteren tijdens ‘Het beste idee van varkensland!’

Behoort uw idee tot  de beste ideeën van varkensland, dan krijgt u op 1 februari de mogelijkheid om uw idee voor de sector te pitchen in een theater. 

Daarnaast zal u ondersteund worden bij de verdere uitwerking van uw idee. De ondersteuning zal gedaan worden door de organisatoren van de bijeenkomst. 

Mocht u vragen hebben dan kunt u ons bereiken middels e-mail; info@hetbesteideevanvarkensland.nl  of bellen naar; +31 (0) 546 89 00 60

Twijfelt u om zich aan te melden? Laat u overtuigen door de onderstaande quotes van twee presentatoren van de eerste editie ”het beste idee van varkensland”!

Nieske Neimeijer

”VKON is een goede drive gebleken om het idee aan te pakken en te starten met de realisatie. De kennisvoucher maakt het voor ons mogelijk om expertise in te huren en kennisvragen te beantwoorden. We zijn inmiddels al enkele maanden verder en hebben een mooi projectteam met doelen opgesteld.’’

Jarno Brummelhuis

”Na onze presentatie over de vrijloop-kraam-opfok proefstal tijdens ‘het beste idee van varkensland 2016’ kregen we veel positieve reacties. Het verhaal bleek heel verhelderend en partijen die eerst wat terughoudend waren t.o.v. het innovatieve karakter, waren na deze avond volledig om. De laatste versie van ‘vrijheid-blijheid’ proefstal wordt nu in het groot gebouwd.”

pitch aanmelden