WAT WORDT HET BESTE IDEE VAN VARKENSLAND 2020?

De zoektocht naar Het Beste Idee van Varkensland is weer van start. ‘Het beste idee’ is een jaarlijkse contest waar ideeën voor de varkenshouderij bedacht, uitgewerkt en geïmplementeerd kunnen worden. De ervaring uit voorgaande jaren leert dat zowel ideeën en toepassingen van binnen als buiten de sector voor innovatieve oplossingen kunnen zorgen.

Heb je een goed idee voor de Nederlandse varkenshouderij? Een plan, initiatief of concept dat inspireert en/of bijdraagt aan het imago van de sector, meer dierenwelzijn of het werkplezier van de varkenshouder? Elk idee dat bijdraagt aan de ontwikkeling voor een duurzame toekomstbestendige bedrijfsvoering is van harte welkom.

Deel je plan vóór 1 november 2020 met ons en maak kans op professionele ondersteuning bij het ontwikkelen van je idee.

Van alle ingestuurde ideeën worden de vijf meest kansrijke ideeën geselecteerd door het onafhankelijke adviesteam. Samen met dit team van deskundigen helpen wij bij het verder ontwikkelen van je idee. Dit doen we middels een coach gesprek, een pitch training en een Masterclass. Uiteraard gaan wij vertrouwelijk om met jouw idee, je blijft te allen tijde eigenaar van het idee.

Tijdens het eind evenement op donderdagavond 10 december worden de innovatieve visies in pitches gepresenteerd. Voor de winnaar van Het Beste Idee van Varkensland 2020 wordt een voucher beschikbaar gesteld om het idee tot verdere realisatie te brengen.

Lees HIER de privacyverklaring.


@